Έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι: τύποι και οφέλη

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Τα σετ επίπλων από τεχνητό μπαστούνι χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών. Θεωρούνται απαραίτητα για τη διακόσμηση των δωματίων των επισκεπτών σε φιλόξενα καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Στις βεράντες των δωματίων του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε μοναδικά ακουστικά. Τα ψάθινα έπιπλα κατασκευάζονται στο χέρι από λεπτές πλαστικές λωρίδες που είναι ανθεκτικές στην υγρασία, τις μηχανικές καταπονήσεις και τις ακραίες θερμοκρασίες.

Οφέλη από τη χρήση προϊόντων επίπλων από μπαστούνι

Ένα σετ από ψάθινα έπιπλα από ρατάν φαίνεται αέρινο, ανοιχτό και πολύ εντυπωσιακό. Ένα κομψό ακουστικό έχει πολλές χρήσεις:

 • φως;
 • η περίοδος διατήρησης της αρχικής δομής ·
 • σταθερότητα;
 • ευκολία συντήρησης?
 • προσιτό κόστος?
 • διατήρηση των φυσικών πόρων·
 • υψηλό επίπεδο αισθητικής?
 • Φιλικό προς το περιβάλλον;
 • άνεση;
 • εργονομία.

Τα προϊόντα από τεχνητό μπαστούνι δεν προκαλούν ενόχληση κατά τη μεταφορά. Διατηρούν το αρχικό τους σχήμα ακόμη και κάτω από πιθανά μηχανικά φορτία. Στην επιφάνεια των επίπλων από πολυμερές υλικό, τσιπς και γρατσουνιές πρακτικά δεν εμφανίζονται.

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Τα κύρια χαρακτηριστικά του υλικού για την κατασκευή ψάθινων επίπλων

Τα σετ επίπλων από συνθετικό μπαστούνι είναι πιο ανθεκτικά σε επιθετικές ατμοσφαιρικές συνθήκες από τα προϊόντα που κατασκευάζονται από φυσικά υλικά. Διακρίνονται από διάφορα χρώματα. Οι πλαστικές πρώτες ύλες μπορούν να βαφτούν σε εξαιρετικά φωτεινά χρώματα. Τα κουφώματα όλων των επίπλων πλέκονται με μια πλαστική ταινία που ονομάζεται hularo. Το πλαίσιο διατίθεται σε διάφορα πλάτη και υφές.

Παράγεται με εξώθηση υλικού που σχηματίζεται από πολυρατάν, καουτσούκ, πολυαιθυλένιο και σταθεροποιητικά πρόσθετα. Το τελικό υλικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντικείμενα επίπλων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών. Οι πλοίαρχοι χρησιμοποιούν διάφορα σχέδια ύφανσης που διαφέρουν ως προς το επίπεδο πολυπλοκότητας.

Τα μοντέρνα έπιπλα κήπου από μπαστούνι μπορούν να διαρκέσουν τουλάχιστον 10 χρόνια διατηρώντας παράλληλα την οπτική τους γοητεία και τον χρωματικό τους τόνο. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Τα προϊόντα λυγαριάς καθαρίζονται εύκολα από πιθανή μόλυνση με νερό και οικιακά απορρυπαντικά. Η υφή τους μπορεί να είναι απολύτως λεία ή να μιμείται διάφορα φυσικά υλικά.

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Τύποι σετ επίπλων από συνθετικό μπαστούνι

Ένα σετ επίπλων από τεχνητό μπαστούνι είναι μια εξαιρετική λύση για ένα ιδιωτικό σπίτι ή ένα διαμέρισμα πόλης. Στους ιδιοκτήτες προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα κομψό εσωτερικό σε ένα δωμάτιο για οποιονδήποτε σκοπό. Τα πιο δημοφιλή έπιπλα είναι:

 • καθίσματα?
 • τραπέζια?
 • κρεβάτια?
 • συμπόσια?
 • αναπνοές?
 • ντουλάπια?
 • τι νότα?
 • τραπεζάκια σαλονιού.

Όλα τα έπιπλα έχουν επαρκές περιθώριο ασφαλείας. Ο σχεδιασμός των επίπλων εξαρτάται από τα προσωπικά πλεονεκτήματα των χρηστών. Για παράδειγμα, οι καρέκλες μπορούν να κατασκευαστούν στην κλασική έκδοση. Υπάρχουν όμως κρεμασμένα μοντέλα, καθώς και άνετοι παπασάν. Τα έπιπλα που δίνονται σε μια καμαριέρα μιας τάξης κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η προσιτή τιμή του.

Τα ανθεκτικά στην υγρασία προϊόντα μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικούς χώρους καθώς διατηρούν το αρχικό τους σχήμα ακόμη και όταν εκτίθενται σε βροχόπτωση.

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Οφέλη από συνθετικά έπιπλα κήπου από ρατάν

Η αγορά ενός σετ επίπλων κήπου από μπαστούνι σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο τοπίου σε μια καλοκαιρινή εξοχική κατοικία ή σε γειτονική αυλή μιας ιδιωτικής εξοχικής κατοικίας.

Τα προϊόντα που προσφέρονται στους χρήστες από σύγχρονες κατασκευαστικές εταιρείες προστατεύονται από μια αξιόπιστη αντιδιαβρωτική επίστρωση. Το Polyrattan δεν διογκώνεται από τη βροχή καθώς αυξάνει την αντοχή στο νερό.

Τα μαξιλάρια και τα επενδυμένα καθίσματα για έπιπλα κήπου είναι κατασκευασμένα από ειδικά συνθετικά υλικά. Δεν ραγίζουν σε απότομες αλλαγές θερμοκρασίας στο περιβάλλον.

τεχνητή ταλάντευση μπαστούνι

Οι κούνιες και οι αιώρες θεωρούνται δικαίως το πιο δημοφιλές είδος επίπλων κήπου. Παρέχουν μια άνετη ανάπαυση για τους ανθρώπους σε όλες τις καιρικές συνθήκες, καθώς είναι εξοπλισμένα με πυκνές προσωπίδες που εμποδίζουν τη διείσδυση του ηλιακού φωτός και των μικρών σταγόνων βροχής.

Τα έπιπλα κήπου Rattan είναι κινητά. Μπορεί να εγκατασταθεί στη βεράντα, στον κήπο, στην εξοχική κατοικία, στον ειδικά εξοπλισμένο χώρο αναψυχής.

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Πώς να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα από πολυμερές μπαστούνι

Τα σετ επίπλων ψάθινα είναι κατασκευασμένα από κόκκους HDPE, πολυουρεθάνης ή πολυβινυλοχλωριδίου. Κάθε υλικό καθορίζει τα χαρακτηριστικά απόδοσης των τελικών προϊόντων. Τα προϊόντα Rattan πρέπει οπωσδήποτε να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή. Τα έπιπλα από λωρίδες πολυαιθυλενίου χαρακτηρίζονται από αυξημένη ακαμψία. Ανέχεται τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Ένα σετ ψάθινων επίπλων πολυουρεθάνης για καλοκαιρινή κατοικία πρακτικά δεν σπάει ακόμη και κάτω από βαριά φορτία. Το κύριο θετικό χαρακτηριστικό των προϊόντων PVC είναι η ευελιξία. Αλλά μπορούν να παραμορφωθούν κάτω από έντονη ηλιακή ακτινοβολία και χαμηλή ατμοσφαιρική θερμοκρασία. Για το λόγο αυτό, τα έπιπλα από υλικό PVC θα πρέπει να διατηρούνται σε εσωτερικούς χώρους το χειμώνα και να προστατεύονται από υφασμάτινα καλύμματα το καλοκαίρι.

Όταν επιλέγετε ψάθινα έπιπλα, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ποιότητα του πλαισίου. Μπορεί να κατασκευαστεί από χυτό πλαστικό, κράμα χάλυβα ή αλουμίνιο. Το πλαίσιο πρέπει να είναι αρκετά δυνατό και παχύ. Μόνο τέτοια έπιπλα μπορούν να αντέξουν το βάρος ακόμη και των παχύσαρκων ανθρώπων. Για καρέκλες και τραπέζια που είναι τοποθετημένα σε εξωτερικούς χώρους, ο ατσάλινος σκελετός είναι η καλύτερη λύση. Η βάση του επίπλου καλύπτεται με ένα ειδικό προστατευτικό στρώμα, χάρη στο οποίο διατηρεί τη δομή του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή επίπλων από μπαστούνι είναι:

 • μανόμετρο τάσης ιμάντων.
 • πυκνότητα πλαστικών λωρίδων.
 • η παρουσία πρόσθετων ενισχυτικών στοιχείων.
 • αριθμός αρθρώσεων?
 • Ποιότητα επιφάνειας.

Οι ποιοτικές καρέκλες κήπου έχουν μόνο έναν σύνδεσμο. Οι επιφάνειές τους είναι λείες και εντελώς απαλλαγμένες από ρωγμές και γρέζια.

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Διάφορα χρώματα και σχήματα επίπλων από τεχνητό μπαστούνι

Στην ποικιλία επίπλων μπαστούνι που δημιουργούνται από κατασκευαστές, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε προϊόντα που διαφέρουν σε σχήμα, μέγεθος, απόχρωση και σχέδιο. Για υπαίθρια αναψυχή, μοιάζει περισσότερο με ξαπλωτή καρέκλα. Πολλά μοντέλα προϊόντων επίπλων είναι εξοπλισμένα με βολικούς τροχούς, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την κινητικότητά τους.

κουνιστή πολυθρόνα από μπαστούνι

Οι κουνιστές καρέκλες έχουν μεγάλη ζήτηση μεταξύ των ιδιοκτητών προαστιακών και καλοκαιρινών εξοχικών σπιτιών. Εγγυούνται μέγιστη χαλάρωση και άνεση στον επιβάτη.

Δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον το κάθισμα της ανάρτησης από συνθετικό μπαστούνι. Στερεώνεται με ειδικό μεταλλικό τρίποδο και αντέχει βάρος έως και 250 κιλά. Οι κρεμαστές καρέκλες παράγονται συχνότερα σε στρογγυλό ή οβάλ σχήμα. Συμπληρώνεται από απαλά, πολύχρωμα μαξιλάρια.

έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι

Κατά την επιλογή της απόχρωσης των αντικειμένων επίπλων κήπου, συνιστάται να λαμβάνετε υπόψη τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού τοπίου και τα προσωπικά πλεονεκτήματα των χρηστών.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ποιο είναι το κόστος των οικοδομικών μειγμάτων; | Όλα θα είναι πολύ ωραία!

Σύμφωνα με ανάλυση της BusinesStat, η αγορά μιγμάτων ξηρών κτιρίων στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 5,2% …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *