Πάνελ βινυλίου μεγάλου σχήματος – Το μέγεθος έχει σημασία

Πάνελ βινυλίου Arbiton Amaron Superiore

Πάνελ βινυλίου Arbiton Amaron Superiore

Τα καλύμματα δαπέδου μεγάλου μεγέθους ήταν το πλεονέκτημα της πορσελάνης ή του φυσικού ξύλου και η τιμή τους ξεπέρασε τα 4000 ρούβλια. ανά m². Εν τω μεταξύ, μια απόλυτη καινοτομία έχει εμφανιστεί στην αγορά – πάνελ βινυλίου μεγάλου μεγέθους με ορυκτή βάση. Το ARBITON Amaron Superiore είναι πάνελ των οποίων το μήκος υπερβαίνει το μέσο ύψος ενός ατόμου στη Ρωσία. Εκατόν ογδόντα τρία εκατοστά καθαρής ομορφιάς δημιουργούν ένα απολαυστικό σκηνικό.

Μια καινοτομία και μαργαριτάρι δάπεδο βινυλίου από τη συλλογή της μάρκας ARBITON – πάνελ βινυλίου Amaron Superior – αυτό είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα πάνελ βινυλίου που διατίθενται στη Ρωσία. Το μήκος τους ξεπερνά τα 183 εκατοστά, οπότε φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και φυσικά. Η φυσική σύγχρονη υφή μιμείται το ξύλο και φαίνεται φυσική, χάρη στην Τεχνική Ανάγλυφης (EIR), πρωτοπόρου στα πάνελ βινυλίου με βάση ορυκτών, που συνδυάζεται τέλεια με το σχέδιο της επιφάνειας. Χάρη σε αυτό, τα πάνελ φαίνονται πολύ φυσικά, έχουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο τονίζεται από ένα ματ, κομψό προστατευτικό στρώμα. Τα πάνελ είναι επικαλυμμένα με πατενταρισμένη προστατευτική στρώση Titanium Nano που προστατεύει το δάπεδο από μαύρες ραβδώσεις.

Όπως όλα τα πάνελ Amaron, η συλλογή Superiore είναι αδιάβροχη, ηχοαπορροφητική και κατάλληλη για ενδοδαπέδια θέρμανση. Το Amaron Superiore είναι μια συλλογή από 4 φυσικές αποχρώσεις σε μεγάλα μεγέθη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν συνεκτικό χώρο σε ενιαία μορφή επένδυσης χωρίς περιττούς αρμούς σε όλο το σπίτι.

Amaron Superiore – δημιουργήστε έναν ενιαίο χώρο σε όλα τα δωμάτια

Η επικράτηση της εργασίας από το σπίτι και της εκπαίδευσης μας έχει κάνει να περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Χρειαζόταν ένα πολυλειτουργικό σπίτι, απαιτεί μια νέα πραγματικότητα, μια νέα προσέγγιση για τη δημιουργία αρμονικών εσωτερικών χώρων.

Ένας ολιστικός, ενιαίος όροφος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ακεραιότητας, άνεσης και ηρεμίας ενός αρμονικού χώρου. Τα πάνελ βινυλίου Arbiton είναι ένα μοναδικό προϊόν που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε επιφάνεια 200 m² χωρίς κενά, αρμούς και προφίλ. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός ενιαίου χώρου.

Πάνελ βινυλίου Arbiton Amaron Superiore

Χάρη στη χρήση πάνελ βινυλίου μεγάλου μεγέθους Amaron Superiore, επιτυγχάνουμε λεία και ομοιόμορφη επιφάνεια. Ο αριθμός των αρθρώσεων περιορίζεται στο ελάχιστο, κάνοντας τα δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Τα μεγάλα πάνελ βινυλίου λειτουργούν ως ο τέλειος καμβάς για τις ιδέες σας και δημιουργούν έναν ενιαίο χώρο, αποκαλύπτοντας τον μοντέρνο χαρακτήρα του δωματίου. Τα υπερμεγέθη βινύλια βρίσκονται στην κορυφή της δημοτικότητας στην Ευρώπη, κερδίζοντας τις καρδιές των επαγγελματιών του σχεδιασμού.

Πάνελ βινυλίου μεγάλου σχήματος – Η λύση για τους αρχιτέκτονες

Οι κατασκευαστές δαπέδων βινυλίου, ξύλου και κεραμικών δαπέδων έχουν παρατηρήσει αύξηση της ζήτησης για πάνελ μεγάλου μεγέθους. Πάνελ άνω των 2 μέτρων μπήκαν στην αγορά, σπεύδοντας να καλύψουν τη ζήτηση.

Οι πλάκες μεγάλου σχήματος είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα στη βιομηχανία πορσελάνης. Είναι εύκολο να αγοράσετε πορσελάνινα σκεύη μεγαλύτερη από 1×3 μέτρα από εμάς σήμερα. Αυτό το πλακίδιο μιμείται τέλεια το μάρμαρο ή το σκυρόδεμα. Οι νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση, που τονίζουν την ελαφρότητα, την απλότητα της φόρμας και τους ανοιχτούς χώρους, του επιτρέπουν να παίξει έναν νέο και μεγαλύτερο ρόλο.

Πάνελ βινυλίου Arbiton Amaron Superiore

Τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους στον τοίχο και το δάπεδο συνδυάζονται καλά με το βιομηχανικό στυλ, τονίζοντας τον διαχρονικό του χαρακτήρα. Αλλά ταυτόχρονα τονίζουν το στυλ της χώρας και ακόμη και το μεγαλείο. Χρησιμοποιώντας πλακάκια μεγέθους XXL, μπορούμε να επιτύχουμε λείες, σχεδόν χωρίς ραφές επιφάνειες σε μεγάλες επιφάνειες.

Τα μεγάλα φορμά στο πάτωμα κάνουν τον χώρο οπτικά μεγαλύτερο και ομαλότερο. Όσο λιγότερες αρθρώσεις, τόσο ευρύτερο είναι το δωμάτιο. Το Amaron Superiore είναι το μεγαλύτερο δάπεδο βινυλίου στην αγορά με μήκος 1830 mm x πλάτος 229 mm. Αυτή η συλλογή δημιουργήθηκε για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Επιπλέον, τα πάνελ είναι εξοπλισμένα με σύγχρονη δομή και ματ φινίρισμα που αντανακλά το βάθος του φυσικού ξύλου.

Το χτύπημα του 2021 είναι τα φυσικά χρώματα του πάνελ

Το 2021, οι περισσότεροι σχεδιαστές απομακρύνονται από τον μινιμαλιστικό ψυχρό σχεδιασμό, επιλέγοντας τη δανική φιλοσοφία του hygge (ενότητα, χώρος, άνεση). Οι ανοιχτοί τόνοι δρυός κυριαρχούν στη συλλογή μας. Αποτελούν σχεδόν το 30% όλων των διακοσμήσεων που προσφέρονται από κατασκευαστές δαπέδων.

Πάνελ βινυλίου Arbiton Amaron Superiore

Η δρυς δεν είναι μόνο ένα πολυτελές δάπεδο, είναι επίσης ένα ελαφρύ και ζεστό χρώμα που δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για πιο πολυτελή αξεσουάρ. Οι ανοιχτοί τόνοι βελανιδιάς στο πάτωμα δεν θα κυριαρχούν στο εσωτερικό. Θα είναι το τέλειο σκηνικό τόσο για σκανδιναβικούς όσο και για λαμπερούς εσωτερικούς χώρους. Το φυσικό δρύινο δάπεδο είναι σε αρμονία με τους τοίχους σε φωτεινά, κορεσμένα χρώματα. Θα είναι ένα ενδιαφέρον ντουέτο με το γκρι και το κίτρινο λεμόνι, το χρώμα της χρονιάς. Το Superiore διατίθεται σε τέσσερις τόνους δρυός:

Δρυς Patendorf – Μια πολύ ζεστή και φυσική απόχρωση που ξυπνά μνήμες από αυστριακά χιονοδρομικά κέντρα. Χαρακτηρίζεται από μεσαίους κόκκους. Ιδανικό τόσο για μοντέρνους όσο και για παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους.

Πάνελ βινυλίου Oak Patendorf Arbiton

Oak Patendorf

Oak Gaillard – πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση με λιγότερους δακτυλίους. Το όμορφα παρουσιασμένο μοτίβο ξύλου θα κερδίσει τις καρδιές κάθε λάτρη της φύσης. Η ανοιχτόχρωμη απόχρωση του δρυός θα φαίνεται καλή ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Πάνελ βινυλίου Oak Gaillarde Arbiton

Oak Gaillarde

δρυς – το πιο λαμπερό χρώμα της συλλογής. Πρόκειται για μια λευκασμένη βελανιδιά, η οποία έχει πολλούς γνώστες. Χάρη στην τεχνική εκτύπωσης που χρησιμοποιείται, αυτό το χρώμα φαίνεται αρκετά φυσικό και κομψό. Το Weisshorn Oak είναι ιδανικό τόσο για λαμπερούς όσο και για σκανδιναβικούς εσωτερικούς χώρους. Μια δυσδιάκριτη απόχρωση είναι μια ιδανική βάση για έντονους χρωματικούς τόνους.

Πάνελ βινυλίου Oak Weisshorn Arbiton

Weisshorn Oak

Oak Stamberger – το πιο hot χρώμα της συλλογής. Ταιριάζει τέλεια με την τάση hygge. Το ζεστό χρώμα θα γεμίσει κάθε εσωτερικό χώρο και θα του δώσει έναν σπιτικό χαρακτήρα. Αυτό το χρώμα θα ταιριάζει τόσο σε εξοχική έπαυλη όσο και σε ατμοσφαιρικό σαλέ.

Πάνελ βινυλίου Stamberger Oak Arbiton

Oak Stamberger

Όμορφο και πρακτικό – το μυστικό για το τέλειο δάπεδο

Τα πάνελ βινυλίου είναι όμορφα και πολύ πρακτικά. Τα πάνελ Amaron Superiore είναι το προϊόν τελευταίας γενιάς. Έχουν μια συμπαγή ορυκτή βάση που τους επιτρέπει να τοποθετούνται σε χώρους έως 200 m² χωρίς πρόσθετους αρμούς διαστολής μεταξύ των δωματίων. Είναι αδύνατο να μην μείνετε ικανοποιημένοι με ένα προϊόν που μοιάζει με φυσικό ξύλο και ταυτόχρονα έχει όλα τα πλεονεκτήματα των πλακιδίων από πλακάκια ή πορσελάνη.

Πάνελ βινυλίου Arbiton Amaron Superiore

Το δάπεδο βινυλίου είναι μια από τις πιο πρακτικές επιφάνειες στην αγορά – καθαρίζεται εύκολα, αδιάβροχο και εξαιρετικά εύκολο στην τοποθέτηση. Τα δάπεδα βινυλίου είναι πλήρως αδιάβροχα, επομένως μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και σε κουζίνες και μπάνια. Χαρακτηρίζονται από χαμηλή αντοχή στη θερμότητα, επομένως αποτελούν ιδανικό υλικό για ενδοδαπέδια θέρμανση. Είναι ήσυχα και ζεστά, όπως τα ξύλινα πατώματα, αλλά είναι επίσης πολύ ανθεκτικά. Είναι υπέροχα όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και για βοηθητικά κτίρια.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι: τύποι και οφέλη

Τα σετ επίπλων από τεχνητό μπαστούνι χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από τους ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *