Πλεονεκτήματα και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Ποσοστά και είδη ασφάλισης αυτοκινήτων – ApkHaL

2 Προβολές

Οι τιμές Casco είναι οι τιμές που χρεώνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες για την εγγύηση των οχημάτων. Αυτά τα ποσοστά μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος, την ηλικία και το ιστορικό οδήγησης του οδηγού και το πού χρησιμοποιείται κυρίως το όχημα. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα τέλη ασφάλισης αυτοκινήτων περιλαμβάνουν τα επιλεγμένα επίπεδα κάλυψης, το ποσό απαλλαγής του συμβολαίου και τον αριθμό των οχημάτων που ασφαλίζονται στο πλαίσιο του συμβολαίου.

Πλεονεκτήματα και Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Ποσοστά και Τύποι Ασφάλισης Αυτοκινήτων
Πλεονεκτήματα και Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Ποσοστά και Τύποι Ασφάλισης Αυτοκινήτων

Πλεονεκτήματα και Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Ποσοστά και Τύποι Ασφάλισης Αυτοκινήτων

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφαλιστικής κάλυψης αυτοκινήτου που διατίθενται για αγορά, ο καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Πεδίο ευθύνης: Αυτός είναι ο πιο βασικός τύπος ασφάλισης αυτοκινήτου και απαιτείται από το νόμο στις περισσότερες πολιτείες. Καλύπτει ζημιά ή τραυματισμό που μπορεί να προκαλέσετε σε άλλον οδηγό ή στο όχημά του σε ατύχημα που θεωρείται υπαιτιότητά σας.
 2. εύρος σύγκρουσης: Αυτό το είδος κάλυψης καλύπτει ζημιές στο δικό σας όχημα, ανεξάρτητα από το ποιος φταίει, σε περίπτωση ατυχήματος.
 3. Ολοκληρωμένη κάλυψη: Αυτός ο τύπος κάλυψης καλύπτει ζημιές στο όχημά σας που προκαλούνται από συμβάντα χωρίς σύγκρουση, όπως κλοπή, βανδαλισμός ή φυσικές καταστροφές.
 4. Προσωπική προστασία από τραυματισμούς (PIP): Αυτό το είδος κάλυψης καλύπτει ιατρικά έξοδα και χαμένους μισθούς σε περίπτωση ατυχήματος, ανεξάρτητα από το ποιος φταίει.
 5. Κάλυψη ανασφάλιστου οδηγού: Αυτός ο τύπος κάλυψης καλύπτει ζημιές και τραυματισμούς που μπορεί να υποστείτε σε ατύχημα που προκλήθηκε από ανασφάλιστο οδηγό.

Διαθέτοντας ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείτε να παρέχετε οικονομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος και επίσης να σας βοηθήσει να πληρώσετε για τα έξοδα επισκευής του οχήματός σας, τα ιατρικά έξοδα και τα νομικά έξοδα. Επιπλέον, το να γνωρίζετε ότι είστε προστατευμένοι σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία.

Πλεονεκτήματα της Casco Insurance:

 • Η ασφάλεια αυτοκινήτου παρέχει οικονομική προστασία που καλύπτει τα έξοδα επισκευής του οχήματός σας, τα ιατρικά έξοδα και τις νομικές αμοιβές σε περίπτωση ατυχήματος.
 • Μπορεί επίσης να καλύψει το κόστος της ενοικίασης αυτοκινήτου εάν το όχημά σας επισκευάζεται.
 • Ορισμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου παρέχουν επίσης οδική βοήθεια, η οποία μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε περίπτωση βλάβης ή άλλης έκτακτης ανάγκης.
 • Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική στις περισσότερες πολιτείες και η κατοχή της μπορεί να αποτρέψει οικονομικές κυρώσεις και νομικά προβλήματα.

Μειονεκτήματα της ασφάλισης αυτοκινήτων:

 • Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να είναι ακριβή και οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με παράγοντες όπως η ηλικία, το ιστορικό οδήγησης και η τοποθεσία σας.
 • Ορισμένοι τύποι κάλυψης, όπως η ασφάλιση αυτοκινήτου και η ολοκληρωμένη κάλυψη, μπορεί να μην απαιτούνται από το νόμο, αλλά μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το κόστος του συμβολαίου σας.
 • Οι ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων ενδέχεται να αρνηθούν την κάλυψη ή να αυξήσουν τα ποσοστά εάν έχετε ιστορικό ατυχημάτων ή τροχαίων παραβάσεων.
 • Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων μπορεί να είναι περίπλοκα και δυσνόητα, καθιστώντας δύσκολο να πούμε εάν λαμβάνετε την καλύτερη κάλυψη για τα χρήματά σας.
 • Σε περίπτωση ατυχήματος, μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε μια απαλλαγή προτού η ασφαλιστική εταιρεία καλύψει το υπόλοιπο κόστος.

Συχνές ερωτήσεις για τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου

 1. Πώς καθορίζονται τα ποσοστά ασφάλισης; Οι τιμές ασφάλισης καθορίζονται από διάφορους παράγοντες, όπως η μάρκα και το μοντέλο του οχήματος, η ηλικία και το ιστορικό οδήγησης του οδηγού και το πού χρησιμοποιείται κυρίως το όχημα. Άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα τέλη ασφάλισης αυτοκινήτων περιλαμβάνουν τα επιλεγμένα επίπεδα κάλυψης, το ποσό απαλλαγής του συμβολαίου και τον αριθμό των οχημάτων που ασφαλίζονται στο πλαίσιο του συμβολαίου.
 2. Μπορώ να μειώσω τα ποσοστά ασφάλισής μου; Ναι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μειώσετε τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου. Ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν την αύξηση των εξαιρέσεων του συμβολαίου σας, τη μείωση των επιπέδων κάλυψης, τις αγορές για τις καλύτερες τιμές και τη διατήρηση καθαρού ιστορικού οδήγησης.
 3. Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση αυτοκινήτου; Ναι, η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική στις περισσότερες πολιτείες. Ορισμένες πολιτείες απαιτούν μόνο κάλυψη ευθύνης, ενώ άλλες απαιτούν πρόσθετους τύπους κάλυψης, όπως σύγκρουση ή πλήρη κάλυψη.
 4. Πώς επηρεάζει το πιστωτικό μου σκορ τα ποσοστά ασφάλισής μου; Σε ορισμένες πολιτείες, οι ασφαλιστές χρησιμοποιούν βαθμολογίες ασφάλισης που βασίζονται σε πίστωση για να βοηθήσουν στον καθορισμό των ποσοστών ασφάλισης αυτοκινήτων. Ένα καλό πιστωτικό σκορ μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου, ενώ ένα χαμηλό πιστωτικό σκορ μπορεί να κάνει τα ποσοστά σας να είναι υψηλότερα.
 5. Μπορώ να ασφαλίσω το όχημά μου ακόμα κι αν δεν μου ανήκει; Ναι, εάν είστε ο κύριος οδηγός ενός οχήματος που δεν σας ανήκει, μπορείτε να αγοράσετε ασφάλεια για αυτό. Αυτό αναφέρεται συχνά ως ασφάλιση αυτοκινήτου μη ιδιοκτήτη.

Αποτέλεσμα Τιμές Ασφάλισης Αυτοκινήτων

Ως αποτέλεσμα, η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι μια σημαντική προστασία για τους οδηγούς, επειδή μπορεί να παρέχει οικονομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος και επίσης να σας βοηθήσει να πληρώσετε για τα έξοδα επισκευής του οχήματός σας, τα ιατρικά έξοδα και τα νομικά έξοδα. Ωστόσο, τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος, την ηλικία και το ιστορικό οδήγησης του οδηγού και το πού χρησιμοποιείται κυρίως το όχημα. Επιπλέον, ορισμένοι τύποι κάλυψης, όπως η ασφάλιση αυτοκινήτου και η ολοκληρωμένη κάλυψη, μπορεί να μην απαιτούνται από το νόμο, αλλά μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το κόστος του συμβολαίου σας. Είναι σημαντικό να ψωνίζετε και να συγκρίνετε τιμές από διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες για να βρείτε το καλύτερο συμβόλαιο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Γίνετε Μεσίτης Ασφαλίσεων στον Καναδά σε 6 βήματα – ApkHaL

Γίνετε Μεσίτης Ασφαλίσεων στον Καναδά σε 6 βήματα | Διαβάστε Ειδήσεις και πληρωθείτε Θέλετε να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *