Τιμές και τύποι ασφάλισης αυτοκινήτου με εταιρείες – ApkHaL

Οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου ποικίλλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία του οδηγού, το ιστορικό οδήγησης, ο τύπος του οχήματος και η τοποθεσία. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι ασφάλισης αυτοκινήτου είναι η αστική ευθύνη, η σύγκρουση και η ολοκληρωμένη ασφάλιση. Η ασφάλεια αστικής ευθύνης καλύπτει ζημιά ή τραυματισμό που προκαλείτε σε άλλο άτομο ή στην περιουσία του. Η ασφάλεια αυτοκινήτου καλύπτει ζημιές στο όχημά σας σε περίπτωση ατυχήματος, ανεξάρτητα από το ποιος φταίει. Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη παρέχει προστασία έναντι ζημιών μη σύγκρουσης, όπως κλοπή, βανδαλισμός ή φυσικές καταστροφές. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν επίσης πρόσθετους τύπους κάλυψης, όπως οδική βοήθεια ή αποζημίωση για ενοικίαση αυτοκινήτου.

Τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου
Τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου
Τιμές και είδη ασφάλισης αυτοκινήτου με εταιρείες

Υπάρχουν πολλές εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου για να διαλέξετε και το καλύτερο για εσάς θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας ανάγκες και περιστάσεις. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων είναι γνωστές για την προσφορά ανταγωνιστικών τιμών και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών. Μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν:

 1. κρατικό αγρόκτημα: Η State Farm είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτου στις ΗΠΑ και είναι γνωστή για τις ευρείες επιλογές κάλυψης και τις εκπτώσεις της.
 2. geico: Η Geico είναι γνωστή για τις χαμηλές τιμές της και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους νεότερους οδηγούς.
 3. προοδευτικός: Η Progressive είναι μια γνωστή εταιρεία ασφάλισης αυτοκινήτου που προσφέρει μια ποικιλία από εκπτώσεις και επιλογές κάλυψης.
 4. allstate: Η Allstate είναι γνωστή για τις ολοκληρωμένες επιλογές κάλυψης και τις εκπτώσεις για ασφαλείς οδηγούς.
 5. Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής: Η USAA είναι μια ασφαλιστική εταιρεία που εξυπηρετεί κυρίως στρατιώτες και τις οικογένειές τους. Είναι γνωστό για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και τις χαμηλές τιμές.
 6. σε όλη τη χώρα: Το Nationwide είναι γνωστό για την προσφορά καλής αξίας και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών κάλυψης.

Ενώ αυτές οι εταιρείες θεωρούνται από τις καλύτερες στον κλάδο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει πάντα να συγκρίνετε τις τιμές και τις επιλογές κάλυψης πολλών εταιρειών προτού λάβετε μια απόφαση.

Τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου είναι το χρηματικό ποσό που πληρώνει ένας ασφαλισμένος σε μια ασφαλιστική εταιρεία για κάλυψη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι χρεώσεων ασφάλισης αυτοκινήτου, όπως:

 1. Τιμές με βάση τη χρήση: Αυτές οι τιμές εξαρτώνται από τον χρόνο και την απόσταση που οδηγείτε. Ένα τέτοιο ποσοστό καθορίζεται από μια συσκευή που είναι προσαρτημένη στο αυτοκίνητο που παρακολουθεί τις συνήθειες οδήγησης.
 2. Ναύλοι βάσει χιλιομέτρων: Αυτός ο τύπος τιμής βασίζεται στον αριθμό των μιλίων που οδηγείτε ανά έτος. Όσο περισσότερο οδηγείτε, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι πιθανότητες σας.
 3. Τιμές με βάση την ηλικία: Αυτές οι τιμές εξαρτώνται από την ηλικία του οδηγού. Οι νεότεροι οδηγοί συχνά πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλιση επειδή θεωρούνται πιο επικίνδυνοι.
 4. Τιμές βάσει τοποθεσίας: Οι τιμές αυτές καθορίζονται από τον τόπο όπου χρησιμοποιείται το όχημα. Οι ασφαλιστικές εταιρείες λαμβάνουν υπόψη τις πιθανότητες ατυχημάτων και κλοπών σε διαφορετικούς τομείς κατά τον καθορισμό των επιτοκίων.
 5. Επιτόκια με βάση την πίστωση: Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα πιστωτικά σκορ ως παράγοντα για τον καθορισμό των επιτοκίων. Στους οδηγούς με καλά πιστωτικά σκορ συχνά προσφέρονται χαμηλότερα ποσοστά από αυτούς με χαμηλές πιστωτικές βαθμολογίες.
 6. Τιμές με βάση το επάγγελμα: Αυτό το ποσοστό εξαρτάται από το επάγγελμα του οδηγού. Ορισμένα επαγγέλματα θεωρούνται ασφαλέστερα και χαμηλότερου κινδύνου και ως εκ τούτου προσφέρουν χαμηλότερες πιθανότητες.

Τελικά, τα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου έχουν σχεδιαστεί για να εξισορροπούν το κόστος κάλυψης για την ασφαλιστική εταιρεία με τον κίνδυνο απώλειας.

Μέσα λύσηΤα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου είναι το χρηματικό ποσό που πληρώνει ένας ασφαλισμένος σε μια ασφαλιστική εταιρεία για κάλυψη. Υπάρχουν διάφορα ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των τιμών βάσει χρήσης, χιλιομέτρων, βάσει ηλικίας, βάσει τοποθεσίας, πίστωσης και επαγγέλματος. Αυτά τα ποσοστά καθορίζονται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία του οδηγού, το ιστορικό οδήγησης, ο τύπος του αυτοκινήτου και η τοποθεσία.

Όταν πρόκειται για τις καλύτερες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτου, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε και το καλύτερο για εσάς θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας ανάγκες και περιστάσεις. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων όπως η State Farm, η Geico, η Progressive, η Allstate, η USAA και η Nationwide είναι γνωστές για την προσφορά ανταγωνιστικών τιμών και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών. Συνιστάται πάντα να συγκρίνετε τις τιμές και τις επιλογές κάλυψης πολλών εταιρειών πριν λάβετε μια απόφαση.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Γίνετε Μεσίτης Ασφαλίσεων στον Καναδά σε 6 βήματα – ApkHaL

Γίνετε Μεσίτης Ασφαλίσεων στον Καναδά σε 6 βήματα | Διαβάστε Ειδήσεις και πληρωθείτε Θέλετε να …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *